maandag 24 juni 2013

NieuweWetten app

Als ondernemer tijdig weten wat er voor u verandert? Installeer dan de NieuweWetten app. Deze app attendeert u op wetswijzigingen en nieuwe regels. U krijgt een melding wanneer iets verandert dat voor u belangrijk is. Belastingzaken, personeel of verkoop? Kies zelf de onderwerpen die voor u relevant zijn. De app geeft u een melding op maat.

Via deze website kunt u de app downloaden: http://www.antwoordvoorbedrijven.nl/app

Wat kunt u allemaal doen met deze app:


U kunt zelf aangeven van welke wetswijzigingen en nieuwe regels u op de hoogte gehouden wilt worden. Activeer de alertfunctie door één of meerdere onderwerpen uit het menu op 'aan' te zetten. U kunt ook bepalen wanneer u de meldingen wilt ontvangen. Kies 2 maanden, 1 maand en/of 1 week van tevoren. U kunt ook een alert krijgen op de ingangsdatum zelf.

Wetswijzigingen en nieuwe regels lezen

Navigeer via een onderwerp naar wetswijzigingen en nieuwe regels. Met de pijltjes of de veegbeweging kunt u tussen de wetswijzigingen en nieuwe regels navigeren. Voor meer informatie wordt u verwezen naar de website van Antwoord voor bedrijven.


Welke wetswijzigingen en nieuwe regels vindt u in de app?

In de app vindt u wetswijzigingen en nieuwe regels die nog moeten ingaan. Ook vindt u wetswijzigingen en nieuwe regels die de laatste 6 maanden zijn ingegaan.
Informatie in uw digitale agenda

U kunt de wetswijzigingen en nieuwe regels die nog niet zijn ingegaan, direct in uw digitale agenda plaatsen. Gebruik hiervoor de knop agenda onder 'Deel dit' onderaan de pagina.
Informatie delen

U kunt de wetswijzigingen en nieuwe regels delen met anderen via Facebook, Twitter, LinkedIn of e-mail. Gebruik hiervoor de knoppen onder 'Deel dit' onderaan de pagina.